Woon je in de provincie Overijssel: Almelo, Deventer, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, Raalte, Steenwijk, Vriezenveen of Zwolle en ben je in aanraking gekomen met hooggevoeligheid? Of, een andere benaming, HSP’er? Je merkt dat het je moeite kost om een goede balans te vinden in jouw leven. Een weg te vinden in een leven met hooggevoeligheid. Voorwaarts in Ontwikkeling verzorgt (paarden)coaching voor HSP’ers.

HSP’ERS EN PAARDEN

Paarden zijn ontzettend sensitief. Niet zo raar dus dat dit makkelijk samenvalt met hoogsensitieve mensen. Wij zien in de praktijk dat er makkelijk een bijzondere band ontstaat tussen het paard en een HSP’er.

KNELPUNTEN HSP’ER

HSP’ers herkennen zich vaak in de volgende knelpunten:

AAN HET WERK

In essentie draaien alle knelpunten om een paar essentiële vragen: Hoe zorg ik dat ik mijzelf en mijn leven in balans krijg en houdt. Hoe vind ik mijn ‘eigen’ weg in deze wereld? Hoe leer ik omgaan met mijn hooggevoeligheid?

TRAJECT COACHING HSP’ERS

Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht coacht ‘hoogsensitieve’ mensen. Wij bieden coaching met paarden. Vaak blijkt dat HSP’ ers een fantastische klik hebben met paarden. Dat ze volledig op hun gemak zijn bij deze sensitieve dieren

VERWANTE ARTIKELEN

Hooggevoelig en het belang van structuur
Hooggevoelig en het belang van goede voedin
g

CONTACT

Ben je geïnteresseerd? Wil je misschien een keer komen kijken hoe wij te werk gaan? Neem contact op met Voorwaarts in Ontwikkeling.