Webshop

In de webshop van Voorwaarts in Ontwikkeling vind je een overzicht van al onze online producten. Denk hierbij aan e-books, online cursussen, testen en meditaties

Zelfzorg blauwdruk

đź’ˇ Uitgelicht:
De zelfzorg blauwdruk

Als HSP’er is zelfzorg een absolute must! Alleen zelfzorg is voor iedereen anders. Met de zelfzorg blauwdruk stel je binnen no-time jouw zelfzorgplan samen.

Om te lezen

Ebooks

Ebook

noodplan voor HSP’ers

Download gratis het noodplan voor HSP’ers. Je ontdekt wat het Inside-Out principe is, hoe je pleasegedrag voorkomt en wat Rejection Sensitivity is. Voorkom dat je te veel energie verspilt en hooggevoeligheid als een negatieve eigenschap gaat zien.

  • Prijs: gratis
Zelfzorg blauwdruk

Ebook

Zelfzorg blauwdruk

Als HSP’er is zelfzorg fundamenteel voor de kwaliteit van leven. Met de zelfzorg blauwdruk voor HSP’ers maak jij binnen no-time je eigen zelfzorg plan. Zie het maar als eerste hulp voor jou als hooggevoelig mens..

  • Prijs: 14,95

Inzicht in jezelf

Testen

HSP test

Gratis test

Test: ben ik een HSP’er

Ontdek met de HSP test of jij je herkent in de kenmerken van een hoogsensitief persoon. De HSP test is een zelftest die bestaat uit een 23 tal vragen. De HSP test werd ontwikkeld door Elaine Aron en Arthur Aron (1997).

  • Prijs: gratis

Gratis test

Test: ben ik een HSS’er

Met deze test ontdek je of je een hoogsensitieve HSS’er bent. De afkorting HSS staat voor High Sensation Seeker. Je krijgt 23 vragen die je beantwoordt, vervolgens krijg je de uitslag van de test!

  • Prijs: gratis