Coaching & Persoonlijke ontwikkeling

Je kunt bij Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling terecht voor persoonlijke coaching en begeleiding. Ik ben gespecialiseerd in coaching voor HSP’ers, coaching bij rouw en verlies en burn-outpreventie. Tijdens de coaching maak ik (waar nodig) gebruik van de inzet van de paardenkudde. Je bent van harte welkom op ons Paddock Paradise. De plek waar je even helemaal tot jezelf komt en waar we samen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Coaching & Begeleiding

Coaching HSP’ers

Coaching HSP'ers

Ben je hooggevoelig en ervaar je dat nu voornamelijk als een last? Tijdens de coaching ontdek je een levensstijl die past bij jou als HSP’er.

Systemisch werk

Familieopstellingen

Voorwaarts in Ontwikkeling verzorgt familieopstellingen met tools zoals de paardenkudde, representanten, poppetjes en vloerankers.

Groepstraject

De koers

De Koers is een belevingsreis voor vrouw die je niet wilt missen. Ga aan de slag met het opheffen van blokkades in jezelf.


Coaching & Begeleiding

Rouw- en
verlies

Begeleiding bij rouw en verlies

Heb je te maken met rouw of ernstig verlies en weet je even niet hoe je verder moet? Wij verzorgen begeleiding bij rouw en verlies.

Coaching & Begeleiding

Burn-out
preventie

Burnout preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Samen gaan we aan de slag met het achterhalen van jouw patronen en jouw energiemanagement.

Tools & werkvormen

Deze tools & werkvormen zet ik in tijdens de coaching & begeleiding.

contact met Voorwaarts in ontwikkeling

Heb je een vraag? Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op! Binnen 48 uur hoor je van mij.