Communicatie & Organisatie

Familieopstelling doen in Drenthe

Over Marike

Marike heeft een oprecht hart voor communicatie, verbaal en non-verbaal. Zij is altijd benieuwd naar de vraag achter de vraag. Enthousiast, gaat een confrontatie niet uit de weg en blijft authentiek in wie zij is.

Met dertig jaar ervaring binnen de overheid. Van pers- en publieksvoorlichter naar communicatieadviseur en team coördinator. Gecombineerd met de ervaring van projectleider en procesregisseur maakt haar een veelzijdige professional. De afgelopen 15 jaar werkte zij hybride, in loondienst en als zelfstandig coach en adviseur. 

Vanaf januari 2022 volledig als zelfstandig adviseur, coach en trainer. Meestal interim opdrachten zoals communicatieadvies op diverse projecten, communicatieadvies en woordvoering wethouders en regelmatig als strategisch communicatieadviseur en coach van communicatie professionals. Tussendoor is ze coach van de mens in ontwikkeling en begeleid ze teams voorwaarts in ontwikkeling.

Coaching & Advies

Interim

communicatieprofessional

Marike

Ik vind het leuk om te bewegen binnen verschillende organisaties en teams. Vanuit een positieve en coachende stijl ben ik gewend om als interim communicatieadviseur te schakelen op verschillende niveaus en in verschillende rollen.


Coaching & Advies

Interim
Organisatieontwikkeling

Jaaropleiding tot paardencoach

Graag lever ik een bijdrage aan het nog succesvoller maken van organisaties. Met oog voor de verschillende belanghebbenden zoals directie, leidinggevenden en medewerkers. Door alle partijen mee te nemen in het belang van de verandering creëer je ambassadeurs die met energie een positieve bijdrage zullen leveren aan de ontwikkeling.  Een gemeenschappelijke visie en concrete strategie zijn daarbij onmisbaar.

Meer informatie

contact met Voorwaarts in ontwikkeling

Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op! Binnen 48 uur ontvangt u een reactie.