Ben je op zoek naar paardencoaching in Ommen (Overijssel). Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling verzorgt coaching met paarden in Elim (27 minuutjes rijden vanaf Ommen). Paardencoaching is een vorm van coaching waarbij paarden ingezet worden om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Paardencoaching kan een uiterst effectief hulpmiddel zijn voor persoonlijke groei. Paarden zijn geweldige leraren als het gaat om communicatie, grenzen en zelfbewustzijn.

Wat is paardencoaching?

Paardencoaching wordt ook wel equitherapie, spiegelen met paarden of paardentherapie genoemd. Het doel van paardencoaching is dat je inzicht krijgt in de processen die bij jou spelen. Het voordeel is dat je een stap verder gaat dan alleen maar praten over wat je ervaart. De paarden spiegelen jou waardoor je op een onbewust niveau stappen zet.

Goed om te weten is dat een paard non-verbaal communiceert. Dit doen ze door hun houding, gedrag of uitstraling. Het paard spiegelt jou dus wanneer je in de paardenbak staat. Een paardencoach vertaalt de reactie van het paard naar jou proces. Het voordeel is dat je voorbij de rationele denkprocessen stapt.

Direct contact

Stel direct je vraag, wij nemen vlot contact met je op! Liever bellen, dat kan! Bel: 0610649602

Over voorwaarts in ontwikkeling

Mijn naam is Marike Liemburg en ik ben enthousiaste eigenaar en betrokken trainer binnen Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling. Waar je coaching en trainingen kunt volgen gericht op organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling voor paard en ruiter.

Na mijn studie ben ik – dertig jaar- geleden gestart met een baan binnen de overheid als pers- en publieksvoorlichter en teamcoördinator. De jaren daarna vervolgde ik mijn carrière als projectleider en senior communicatie- en bestuursadviseur.

Naast mijn baan bij de overheid volgde ik verschillende opleidingen tot coach, trainer en systemisch opsteller. In 2009 ben ik -als ZZP-er- mijn eigen onderneming gestart waar persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling centraal staan.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door: sensitieve kracht tijdens het begeleiden van de mens en het team.

Ondersteuning in je persoonlijke groei

Paardencoaching kan een krachtig instrument zijn in het proces van je persoonlijke groei. Door met een paard te werken, kun je in contact komen met je emoties en begin je jezelf op een nieuwe manier te begrijpen. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van paardencoaching helpen wij je graag verder.

Je kunt bij Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling terecht voor persoonlijke coaching en begeleiding. Ik ben gespecialiseerd in coaching voor HSP’ers, coaching bij rouw en verlies en burn-outpreventie. Tijdens de coaching maak ik (waar nodig) gebruik van de inzet van de paardenkudde. Je bent van harte welkom op ons Paddock Paradise. De plek waar je even helemaal tot jezelf komt en waar we samen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Paardencoaching en teambuilding

Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling verzorgt ook meerdaagse trainingen voor teams met en zonder paarden. Voor teams die willen groeien in samenwerken, professionaliteit en communicatie. Ons zeer gewaardeerde team van co-coaches de paardenkudde, helpt hierbij graag een handje!

Zie ook: teambuilding met paarden

Mail sturen

Mail gerust naar info@voorwaartsinontwikkeling.nl

LIever bellen

Liever even bellen? Bel met 0610649602

Adres

Onze locatie vind je aan de Carstenswijk 132 A, 7916 VE Elim.

Actief in Ommen en omstreken

Waar kunnen wij je bij helpen?

Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling is goed bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar coaching met paarden in Overijssel. is gespecialiseerd in coaching met paarden. Zo zijn wij ook actief met:

Je kunt bij ons terecht voor:

Of bel: 0610649602

CONTACT

Ben je geïnteresseerd? Wil je misschien een keer komen kijken hoe wij te werk gaan? Neem contact op met Voorwaarts in Ontwikkeling