Ben je op zoek naar paardencoaching in Zwolle. In de snelle wereld van vandaag kan het moeilijk zijn om af te remmen en adem te halen. We worden voortdurend gebombardeerd met prikkels, en het kan moeilijk zijn om een moment van rust te vinden. Daarom wenden steeds meer mensen zich tot paardencoaching.

Paardencoaching is een vorm van therapie waarbij paarden worden gebruikt als middel om mensen te helpen hun emoties te onderzoeken en rust en helderheid te vinden. Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling is gespecialiseerd in coaching met paarden.

Wat is paardencoaching?

Paardencoaching is gebaseerd op de principes van niet-oordelen, empathie en vertrouwen. Paarden zijn bijzonder geschikt voor dit soort werk omdat het dieren zijn die voornamelijk via lichaamstaal communiceren. Dit maakt ze erg gevoelig voor de emotionele toestand van de mensen om hen heen. Paarden spiegelen jouw gedrag.

Bovendien zijn paarden prooidieren, wat betekent dat ze een aangeboren gevoel voor gevaar hebben. Dit maakt ze zeer scherpe waarnemers van de mensen om hen heen. Als iemand zich gestrest of angstig voelt, zal het paard dat oppikken en ernaar handelen. Omgekeerd, als iemand zich rustig en gecentreerd voelt, zal het paard die energie weerspiegelen.

Direct contact

Stel direct je vraag, wij nemen vlot contact met je op! Liever bellen, dat kan! Bel: 0610649602

Over voorwaarts in ontwikkeling

Mijn naam is Marike Liemburg. Ik ben de sensitieve kracht achter Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling, leiderschapscoach en help mensen Voorwaarts in Ontwikkeling.

 In de afgelopen 30 jaar was ik werkzaam binnen de overheid als senior communicatieadviseur, bestuursadviseur, teamcoördinator en projectleider. .

Na het afronden van diverse opleidingen tot coach, trainer en systemisch opsteller ben ik in 2009 mijn eigen onderneming gestart. Waar persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling centraal staan.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door: sensitieve kracht tijdens het begeleiden van de mens en het team.

Ondersteuning in je persoonlijke groei

Paardencoaching kan een krachtig instrument zijn in het proces van je persoonlijke groei. Door met een paard te werken, kun je in contact komen met je emoties en begin je jezelf op een nieuwe manier te begrijpen. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van paardencoaching helpen wij je graag verder.

Voorwaarts in Ontwikkeling biedt training en coaching op diverse gebieden. Denk aan:

Actief in zwolle en omstreken

Waar kunnen wij je bij helpen?

Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling is gespecialiseerd in coaching met paarden. Wij verzorgen:

Je kunt bij ons terecht voor:

Of bel: 0610649602

CONTACT

Ben je geïnteresseerd? Wil je misschien een keer komen kijken hoe wij te werk gaan? Neem contact op met Voorwaarts in Ontwikkeling