Ben je op zoek naar paardencoaching in Meppel. Paardencoaching is een vorm van coaching waarbij paarden ingezet worden om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Paardencoaching kan een uiterst effectief hulpmiddel zijn voor persoonlijke groei. Paarden zijn dieren die niet oordelen en die ons kunnen helpen ons meer bewust te worden van onze eigen gevoelens. Ze bieden ons ook de mogelijkheid om assertiviteit en het stellen van grenzen te oefenen. Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling is gespecialiseerd in coaching met paarden.

Wat is paardencoaching?

Paardencoaching wordt ook wel equitherapie, spiegelen met paarden of paardentherapie genoemd. Het doel van paardencoaching is dat je inzicht krijgt in de processen die bij jou spelen. Het voordeel is dat je een stap verder gaat dan alleen maar praten over wat je ervaart. De paarden spiegelen jou waardoor je op een onbewust niveau stappen zet.

Goed om te weten is dat paarden prooidieren zijn, wat betekent dat ze een aangeboren gevoel voor gevaar hebben. Dit maakt ze zeer scherpe waarnemers van de mensen om hen heen. Als iemand zich gestrest of angstig voelt, zal het paard dat oppikken en ernaar handelen. Omgekeerd, als iemand zich rustig en gecentreerd voelt, zal het paard die energie weerspiegelen.

Direct contact

Stel direct je vraag, wij nemen vlot contact met je op! Liever bellen, dat kan! Bel: 0610649602

Over voorwaarts in ontwikkeling

Mijn naam is Marike Liemburg. Ik ben de sensitieve kracht achter Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling, leiderschapscoach en help mensen Voorwaarts in Ontwikkeling.

 In de afgelopen 30 jaar was ik werkzaam binnen de overheid als senior communicatieadviseur, bestuursadviseur, teamcoördinator en projectleider. .

Na het afronden van diverse opleidingen tot coach, trainer en systemisch opsteller ben ik in 2009 mijn eigen onderneming gestart. Waar persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling centraal staan.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door: sensitieve kracht tijdens het begeleiden van de mens en het team.

Ondersteuning in je persoonlijke groei

Paardencoaching kan een krachtig instrument zijn in het proces van je persoonlijke groei. Door met een paard te werken, kun je in contact komen met je emoties en begin je jezelf op een nieuwe manier te begrijpen. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van paardencoaching helpen wij je graag verder.

Paardencoaching en teambuilding

Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling verzorgt ook meerdaagse trainingen voor teams met en zonder paarden. Voor teams die willen groeien in samenwerken, professionaliteit en communicatie. Ons zeer gewaardeerde team van co-coaches de paardenkudde, helpt hierbij graag een handje!

Zie ook: teambuilding met paarden

Actief in MEPPEL en omstreken

Waar kunnen wij je bij helpen?

Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling is gespecialiseerd in coaching met paarden. Wij verzorgen:

Je kunt bij ons terecht voor:

Of bel: 0610649602

CONTACT

Ben je geïnteresseerd? Wil je misschien een keer komen kijken hoe wij te werk gaan? Neem contact op met Voorwaarts in Ontwikkeling