Coaching met en zonder paarden

Training & Coaching
Teams en organisaties

Voorwaarts in Ontwikkeling verzorgt training & coaching voor bedrijven, communicatieteams, managementteams, HR-teams, overheidsorganisaties en dienstverleningsorganisaties. Hierbij maken wij gebruik van de inzet van paarden tijdens bijvoorbeeld een eendaagse of meerdaagse teambuilding. De coaching van individuele medewerkers kan middels coachingstrajecten met en zonder de inzet van paarden.

Groeien als team en als individu

Teams hebben baat bij duidelijke communicatie, betrokkenheid, verbinding, de juiste inzet van elkaars kwaliteiten en talenten en onderling vertrouwen.

Door te werken aan de teamontwikkeling in de vorm van een teamtraining of de coaching van individuele medewerkers zullen teams en organisaties beter renderen.

Enerzijds gaat dit over de kracht van het team, anderzijds over de groei in persoonlijk leiderschap van medewerkers.

Coaching en training teams en organisaties

De inzet van de paardenkudde

De kracht van de paardenkudde zit in de onderlinge afstemming. Wat is er nodig op elk moment om te kunnen anticiperen op wat er gebeurt? Dit geldt niet alleen voor de paardenkudde, maar ook voor de dynamiek in een team. De paarden laten zien wat er echt gebeurt in een team. Hoe congruent gedraagt iedereen zich? Hoe verhouden de teamleden zich tot elkaar. En waar is winst te behalen?

Samen met het team ben je van harte welkom voor de coaching van je team op ons Paddock Paradise. In een veilige en inspirerende omgeving gaan we samen aan de slag, waarbij de paardenkudde als spiegel dient.

Training teams en bedrijven

Offerte aanvragen

Ben je klaar om met je team aan de slag te gaan en te werken aan verbeterde teamresultaten. Wil je een offerte op maat ontvangen voor een teamontwikkeling? Vul het formulier (hieronder of rechts) in en we nemen binnen 2 dagen contact met je op om een offertevoorstel op maat te maken.

We stemmen de teamontwikkeling altijd af op de specifieke wensen binnen het team. Wij ontvangen teams vanuit het hele land: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel.