Bezielingsspel

Maak contact met je echte drijfveren

Ieder mens wil gelukkig zijn. Dat kan door steeds meer te worden wie je eigenlijk bent. Met alle kwaliteiten die je hebt. Het liefst wil je werken vanuit je echte drijfveren. Dan ontstaat er energie en word je creatief en de stralende versie van jezelf. Dat is ook nodig, want innerlijke hindernissen kunnen ons geluk behoorlijk in de weg staan.

Het bezielingspel heeft iets magisch. Tijdens het spel staan je verschillende verrassingen te wachten. Je wordt uitgenodigd om je ontwikkelverlangens te ontdekken en te realiseren met behulp van je (verborgen) kwaliteiten die je per ongeluk even was vergeten. Waardoor je beter in staat bent te zorgen voor je eigen geluk.

Want, de belangrijkste persoon in jouw leven is…..de persoon die nu deze tekst leest!

Hoe werken de bezielingsplaten?

Coachen op de Bezielingsplaten is niet alleen een creatief spelen met het leven, het is ook een ruimtelijk-energetische manier van werken met deze platen. Er ontstaat een energie, waarin de mens zichzelf in een ontwikkelingsproces plaatst.

Persoonlijk onderzoek en het transformatieproces

Waar ben jij naar op zoek en wat staat je daarbij in de weg? Door te werken met de platen krijg je inzicht en je wordt op ideeën gebracht.

Je kan voelen en ervaren wat je wil en wat in de weg staat. En vooral, wat is er nodig om de hindernis te nemen. Alleen al door het neerleggen van de platen creëer jij je eigen energieveld, waarin jij jezelf in het proces brengt.

Wanneer je op de platen gaat staan en er over heen beweegt, ontstaat er snel een energieveld, waarin je precies kan voelen hoe en waar jij je bevindt in het ontwikkelingsproces. En welke tussenstappen nodig zijn om het uiteindelijke doel te bereiken. Tijdens de sessie volg ik jou in de beweging. Een dergelijk ruimtelijk-energetisch proces geeft je de mogelijkheid om tegelijkertijd op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau hindernissen te transformeren, waardoor er ruimte komt voor innerlijke vrijheid, bezieling, vitaliteit en succes (in de breedste zin van het woord).

Waar kan aan gewerkt worden?

Enkele voorbeelden:

  • je past je makkelijk aan ten koste van jezelf
  • je bent perfectionistisch
  • je hebt last van schaamtegevoelens
  • je hebt last van faalangst
  • je voelt je slachtoffer door het gedrag van anderen
  • je voelt je minderwaardig
  • je wordt geremd door rouw of verdriet

Bezieling coaching geeft inzicht in de oorzaak van deze gevoelens en biedt de gelegenheid om deze gevoelens om te buigen naar positieve energie!

Bezielingsspel: coaching en begeleiding

Direct contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in, dan beantwoord ik je vraag vlot!