Schrijven naar zelfbewustzijn

Schrijven is luisteren naar jezelf

Bij Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling wordt gebruikt gemaakt van de tool: Schrijven naar Zelfbewust zijn – Inside Out©. Want, schrijven is luisteren naar jezelf.

Gebruik het schrijven om de deur naar jezelf open te zetten. In plaats van te denken dat je iets moet doen, ontspan en luister.

Als mens, persoon, natuurlijk leider, verandermanager, projectleider, professional en adviseur is het relevant dat je jezelf en je oorsprong kent. Het begint met het kennen en accepteren van je eigen biografie. Wat waren belangrijke plekken en gebeurtenissen in je leven, wie waren belangrijke mensen die je hebben gevormd tot wat je nu bent, wat zijn je angsten en waarin ben je prominent? 

Wat houdt jou bezig?

Het is mooi om te reflecteren op je belangstelling, wat je eigenlijk altijd al heeft beziggehouden en waar je nieuwsgierig naar bent. Wat geeft je energie en wat geeft je rust? Wat zijn je mooiste momenten waaraan je graag terugdenkt? Om jezelf te leren kennen helpt het om uit je comfortzone te treden en nieuwe plekken en culturen te verkennen. 

Schrijven naar zelfbewustzijn helpt om:

  • Jezelf beter te leren kennen
  • Andere mogelijkheden te leren kennen
  • Nieuwe mogelijkheden te zien
  • Het doel in jouw leven te ontdekken
  • Jezelf te ontwikkelingen naar een hoger bewustzijn 
  • Jouw belangrijkste kompas te ontdekken voor de zoektocht naar je levensmissie. 
  • opnieuw vorm te geven aan je leven.
Schrijven naar bewustzijn

Persoonlijk onderzoek en het transformatieproces

Jouw nieuwe leven begint bij het zetten van een punt. Ik nodig je van harte uit je uit om jouw pen te pakken en een punt te zetten op een lege bladzijde van je schrijfboek. Het is een werkvorm die je leert te verbinden met je lichaam.

In verbinding met jouw kern,  je ware zelf. Je schrijft je gedachten op papier. Niet met het doel om een bestseller te schrijven, maar om je geest en je aanwezig zijn in het hier en nu te trainen. Je schrijft met als doel jezelf beter te leren kennen! Schrijven naar zelfbewustzijn helpt je om woorden te vinden voor wat er van binnen werkelijk speelt, bijvoorbeeld voor verlangens die je nooit eerder durfde uit te spreken. “In-side out”©

Direct contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in, dan beantwoord ik je vraag vlot!