Woon je in Hardenberg, Zwolle, Almelo of Hengelo en ben je op zoek een stukje persoonlijke coaching. Voorwaarts in Ontwikkeling verzorgt paardencoaching vanuit Drenthe (Elim) en is hierdoor goed bereikbaar wanneer je in Overijssel woont.

SAMENWERKING MENS EN PAARD

Bij Voorwaarts in Ontwikkeling kun je gerichte trainingen volgen. In deze trainingen staan de samenwerking tussen mens en paard centraal.

CENTERED RIDING

De rijlessen en de coaching met paarden zijn gebaseerd op de Centered Riding principes. Vanuit het Centered Riding principe ontwikkelde Voorwaarts in Ontwikkeling het ‘Centered Living’ idee. Dit houdt in dat de principes die gebruikt worden tijdens het paardrijden ook worden toegepast in het dagelijks leven. Lichaamsbewustzijn speelt hierin een belangrijke rol.

VERSCHILLENDE GEBIEDEN

Voorwaarts in Ontwikkeling biedt training en coaching op diverse gebieden. Denk aan:

PAARDRIJLESSEN IN OVERIJSSEL

Voorwaarts in Ontwikkeling biedt paardrijlessen en coaching met paarden in de provincie Overijssel: Almelo, Deventer, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, Raalte, Steenwijk, Vriezenveen of paardencoaching in Zwolle. We verzorgen ook familieopstellingen in Overijssel.

CONTACT

Ben je geïnteresseerd? Wil je misschien een keer komen kijken hoe wij te werk gaan? Neem contact op met Voorwaarts in Ontwikkeling