Zelfvertrouwen vergroten

Zelfvertrouwen vergroten

Je wilt leren zelfverzekerder over te komen en te communiceren in bepaalde situaties. Op je werk. Of in sociale situaties. Onzekerheid kan behoorlijk in de weg zitten. Liemburg Paard en Kracht verzorgt training en coaching waarmee wij jouw helpen om je zelfvertrouwen te vergroten.

ONZEKER OVERKOMEN

Een deelnemer (een jonge vrouw) vertelde ons dat ze niet wist hoe ze zich moest gedragen in binnen grote groepen mensen. Ze voelt zich daarin erg onzeker. Gevolg is dat ze steeds meer naar de achtergrond verdween. Als ze toch wat zei schaamde ze zich enorm en begon ontzettend te blozen.

POSITIEVE ERVARINGEN CREËREN

Elke keer dat deze jonge vrouw in een groep terecht kwam versterkte ze haar onzekerheid. Er was sprake van een patroon. In de coaching zijn wij begonnen met uit te zoeken waar haar onzekerheid weg kwam. Vaak heeft dit te maken met een ervaring die iemand eerder heeft opgedaan. Van hieruit ontstaat een stukje bewustzijn! Vanuit dit stukje bewustzijn konden we de sprong maken naar een volgende vraag. Is het nu nodig om dit gedrag nog te vertonen?

IN DE PRAKTIJK

Tussen de sessies zaten gemiddeld twee weken. Op deze manier kon zij oefenen in de praktijk. Stapje voor stapje groeide ze. Ze leerde dicht bij zichzelf te blijven. Hier was ze bewust mee bezig wanneer ze in een vergadering terecht kwam. Langzaam durfde ze meer naar voren te komen. Wanneer ze iets zei bloosde ze nog .. Er was echter één groot verschil. Ze vond het niet erg meer.

ZELFVERTROUWEN ONTWIKKELEN

Zelfvertrouwen is vertrouwen in jeZELF. Bekend zijn met jeZELF. Wie ben je? Wat kun je goed? Wat kun je niet? Durf je te staan voor wat je leuk vindt? En voor wat je niet leuk vindt? Op het moment dat je kunt uitgaan van je eigen kracht ontwikkel je zelfvertrouwen.

COACHING MET PAARDEN

Liemburg Voorwaarts in Ontwikkeling verzorgt training en coaching met paarden voor jongeren en volwassenen die hun zelfvertrouwen willen vergroten.

Contact

Interesse? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken!